Conversations with Nick Cave

CONVERSATIONS WITH NICK CAVE – An evening of Talk and Music.

30 et 31 janvier 2020

 

 • Limite de 4 tickets par personne. (4 tickets in totaal per persoon! Dus 2 voor een avond, 2 voor de andere, of 4 voor één avond. Maar NIET 4 voor en avond én 4 voor de andere!)

 • Le nom de la personne qui commande les tickets sera indiqué sur chaque ticket et la personne devra être présente le soir même et arriver à la salle avec le reste des personnes (max 3 autres) pour lesquelles elle aura acheté les tickets. La personne qui fait la commande doit pouvoir présenter son document d’identité (document original, pas de copie) à l’entrée de la salle.


  BETAALPROBLEMEN
  Een aantal klanten heeft een betaling geplaatst op 6/9/19 voor Nick Cave. De betaling is gelukt maar de transactie in SRO niet.
  Deze klanten hebben gebeld of gemaild; ik (silvia) heb vandaag deze klanten gemaild met ons voorstel. Vragen hierover, graag naar mij per e-mail! Dank. 
  Als ik niet bereikbaar ben, stuur me alsjeblieft een e-mail met de gegevens van de klant (naam / crm ID) met uitleg van het probleem volgens de klant.


  TICKETSWAP
  We hebben Ticketswap gevraagd de verkoop van dit concert op hun website te blokkeren. Geen geldige transacties/tickets via Ticketswap. Mensen kunnen niet hun ticket doorverkopen maar, als ze dat willen, wél aan ons restitueren.


  RESTITUTIES
  Annulering van de tickets + restitutie van het betaalde geld is wél mogelijk (tot 48u voor aanvang van het concert in dit specifieke geval). We maken standaard een BOZAR CREDIT aan. Als de klant geen Credit wil, kunnen we geld terug overschrijven. Graag naar IBAN en BIC van de klant vragen. De klant hoeft geen administratiekosten te betalen.


  WACHTLIJST
  We gaan NIET met wachtlijsten werken. 
  Mochten er tickets gerestitueerd worden door klanten, komen de plaatsen weer in beheer van de back office. Als deze niet nodig zijn om probleemgevallen op te lossen, kunnen we uiteindelijk weer plaatsen beschikbaar maken voor verkoop, maar dat zal heel onwaarschijnlijk gebeuren.


  NAAMVERANDERING
  We kunnen namen op tickets veranderen. De aanvraag moet per e-mail binnenkomen, gestuurd door de koper. Graag de kaartkoper vragen om de bevestigingsmail naar tickets@ te sturen met het verzoek de naam te veranderen. Duidelijk aangeven de naam en gegevens van de nieuwe klant.
If you have a code starting with the letters SEAT, please enter it below.
Any other code can be used later in the 'Coupon' field.
Codes only apply to certain events.
If you qualify for a code, you have received a personal message or offer via email.

When & Where

Henry Le Boeuf Hall
Sold out
Thu, Jan 30
20:00
Henry Le Boeuf Hall
Sold out
Fri, Jan 31
20:00

More Info

 • The Lead Booker must provide a valid form of photo ID at the entrance of the Hall
 • Pictures and filming are not allowed
 • An evening of Talk and Music
 • 223336

Personal Basket

Edit